Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tractoras de tuns gazon O'Mac TG 16000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13300 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Noul model de tractoras de tuns gazon O'Mac TG16000 este produs de catre Stiga si, in linii mari, este similar cu modelul Stiga-Estate 2084H importat de catre O-Mac Padure si Gradina SRL in anii anteriori. Designul este modern si ergonomic in acelasi timp.

Cutia de transmisie manuala permite alegerea treptei de viteza de lucru in functie de specificul zonei de lucru. Cuplarea cutitelor se realizeaza prin actionarea unui buton care cupleaza ambreiajul electomagnetic al sistemului de taiere. Scaunul este confectionat din materiale moi, placute la atingere. In ambele parti exista compartimente pentru fixarea paharelor sau a altor obiecte personale.

Viteza de inaintare se stabileste prin parghia de acceleratie si prin treapta de viteza aleasa si nu trebuie sa tinem piciorul mereu pe pedala - ca in cazul unei cutii automate. Tractorasul este dotat cu un acumulator de 18Ah si un incarcator. Optional, se poate dota cu sistem de mulcire (maruntire fina fara colectare). Pentru protectia partii frontale are in dotare o bara de protectie din otel. Masa de cosire este dotata cu doua roti care urmaresc profilul terenului si nu permit ca masa si cutitele sa intre in pamant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura