Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de tuns gazon Efco LR 48 PBQ Comfort Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1699 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Caracteristici tehnice:

Masina de tuns gazon Efco LR 48 PBQ Comfort Plus face parte din noua gama de masini de tuns gazon Emak si se distinge prin solutii tehnice ergonomice, robustete si un design atragator si functional. Acest model fara propulsie este dotat cu roti cu rulmenti si reglaj independent prin intermediul unor manete ergonomice.

Carcasa de otel asigura un efect de aspirare si de refulare a ierbii foarte eficiente astfel incat umplerea cosului se realizeaza in totalitate la aceasta mai contribuie si cutitul de taiere de constructie speciala.

Motorul Briggs & Stratton este de tip nou si cei 4 cai asigura performante optime de taiere pe o latime de 46 cm. Manerul ergonomic se poate plia peste motor asigurand un spatiu de transport si depozitare mic. Cosul generos de 70 l are partea superioara din plastic iar partea inferioara din panza evitandu-se astfel fenomenul de colmatare.

Cosul mai are o clapeta care indica gradul de umplere cu iarba. Pornirea motorului este usurata de o pompa manuala de amorsare, iar filtrul de aer foarte performant asigura motorului o viata indelungata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura