Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motocoasa Efco 8460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Carterul de magneziu, pistonul cu doi segmenti, aprinderea digitala cu avans variabil si cuplu motor maxim incepand de la 5700 rot/min, sunt doar cateva caracteristici care plaseaza Efco 8460 in catogoria motocoaselor cu adevarat profesionale.
Pompa de amorsare (primerul) prin actionare reimprospateaza benzina din carburator si impreuna cu valva de decompresie a cilindrului usureaza pornirea la rece si menajeaza demarorul.

Transmisia la angrenajul unghiular se face printr-o tija de otel de diametru 8 mm, care este ghidata de 6 bucse de bronz grafitat cu autolubrefiere. Rezervorul de benzina de 1.5 litri este separat de carter, evitandu-se astfel supraincalzirea combustibilului si asigura o functionare indelungata.

Noul sistem de aerisire a rezervorului de combustibil nu intra in contact cu benzina, eliminandu-se posibilitatea scurgerii benzinei din rezervor.

Sistemul de antivibratie, ghidonul ergonomic si hamul profesional asigura confortul la utilizare prelungita, minimalizand efortul operatorului.

Filtrul de aer are suprafata mare de filtrare si asigura o filtrare foarte eficienta a aerului. Ambreiajul masiv cu ferodo asigura o transmisie eficienta a cuplului motor catre angrenajul unghiular.

Informatii suplimentare

- Producator: Emak S.p.A.-Italy
- Capacitate cilindrica: 45.7 cmc
- Diametrul pistonului: 42 mm
- Putere: 2. 5 CP/7500 rot/min.
- Cuplul motor max.: 2.40 Nm/5700 rot/min.
- Turatia maxima: 11800 rot/min.
- Consum combustibil: Max.1.1 L/h.
- Capacitate rezervor combustibil: 1.5 L
- Dotare standard: Cap cu fir + Cutit iarba+ Ham profesional
- Diametrul tubului: 32 mm
- Lungimea tubului: 1450 mm
- Transmisie: Tija de otel de 8 mm.
- Ambreiaj: Profesional cu ferodou
- Greutate: 8 Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura