Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motoferastrau Oleo-Mac GSH 400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

900 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Caracteristici tehnice
Motoferastraul Oleo-Mac GSH 400 este un motoferastrau modern adaptat la cerintele actuale privind poluarea. Motorul robust are o cilindree de 38.9cmc si dezvolta o putere de 2,3 CP, cuplu motor maxim fiind disponibil de la 6000 rpm. Pentru o compresie mare pistonul are doi segmenti, iar materialele din compozitia cilindrului, pistonului si a ambielajului sunt de cea mai buna calitate. Filtrul de aer din nylon are o suprafata mare de filtrare care asigura o filtrare foarte buna , iar intretinerea se poate face foarte usor si rapid.
Intinzatorul lateral de lant simplifica foarte mult procedura de intindere a lantului pe sina. Pompa de ulei este din aluminiu si permite reglarea debitului de ulei de lant in functie de cerintele impuse la fata locului, putandu-se realiza economii importante de ulei de lant. Utilizatorul este protejat de vibratiile motorului printr-un sistem anti-vibratii pe baza de arcuri de otel si limitatoare de cauciuc.
Pornirea motoferastraului este usurata atat de sistemul de pornire cu recul redus "EasyOn" cat si de parghia multifunctionala care incorporeaza atat comutatorul de pornit-oprit, soc, cat si parghia de blocare a acceleratiei la jumatatea cursei. Pe timp de iarna se poate accesa sistemul de deviere a fluxului de aer cald de la cilindru direct catre filtrul de aer, asigurandu-se astfel o pornire usoara si o functionare optima.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura