Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motocultor MS 7500CF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2500 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Caracteristici tehnice:
Motocultorul MS 7500CF este un utilaj profesional. Puterea motorului de 7.0 CP este suficienta pentru lucrari agricole dificile, deoarece sistemul de transmisie este robust. Ambreiajul cu 5 discuri este in baie de ulei , este foarte durabil si protejeaza eficient motorul de socurile aparute in timpul lucrului. Toata transmisia este inglobata intr-o carcasa de fonta pentru o durata de viata lunga. Carcasa de fonta este mult mai rezistenta si in cazul tractiunii unei remorci. De la ambreiaj la axele rotilor, transmisia este asigurata prin intermadiul pinioanelor.
Cutia de viteze asigura doua viteze pentru deplasarea inainte si o viteza pentru deplasarea in spate. Axele rotilor, respectiv ale frezelor sunt hexagonale si acest aspect prezinta avantajul de a scoate foarte usor rotile sau frezele de pe axele lor, iar bolturile de fixare a acestora nu se rup pentru ca nu sunt supuse fortelor de forfecare. Cutia de transmisie asigura si o priza de putere suplimentara, in cazul in care dorim o antrenare a unui utilaj anex. In partea frontala are un picior de sprijin foarte util in stabilizarea motocultorului in repaos, dar si pentru o inclinare oblica atunci cand schimbam frezele cu rotile, si invers.
Tot frontal are doi suporti pentru freze, pentru transportul acestora, atunci cand ne deplasam cu rotile. Ghidonul se poate roti stanga/dreapta prin simpla actionare a unei manete de pe ghidon. Este un produs asemanator cu modelul MS7100CF, fiind imbunatatit la nivelul ergonomiei ghidonului. Se poate folosi toata gama de accesorii specifice motocultoarelor: freze, plug, rarita, plug pentru scos cartofi, remorca, cultivator, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura