Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atomizor Media Line AT 4314B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Atomizorul AT 4314B este destinat uzului casnic si acopera o serie de cerinte care de regula sunt atribuite atomizoarelor ptofesionale. Motorul in 2 timpi, pe langa faptul ca respecta normele de poluare stricte STAGE V, porneste foarte usor. Carburatorul cu membrane (ca in cazul motoferastraielor) dozeaza mai precis amestecul de aer si combustibil reducandu-se astfel consumul.
Pompa primer pentru benzina alimenteaza inainte de pornire carburatorul cu benzina proaspata din rezervor. Aprinderea digitala este dotarea de exceptie pe care o are acest atomizor. Aceasta variaza momentul declansarii scanteii in bujie in functie de situatia concreta in care ne aflam: pornire la rece, pornire la cald, functionare la ralanti, functionare la turatii medii sau inalte, etc. optimizand performantele motorului si asigurand o fiabilitate maxima.
Amplasarea rezervorului de benzina in partea de jos asigura un centru de greutate coborat si deci un confort in mentinerea pe spate a utilajului. Tot in domeniul confortului se incadreaza amortizoarele de otel si cauciuc ale cadrului de sustinere si manerul ergonomic de comanda a acceleratiei.
Pompa booster pentru circulatia fortata a solutiei mentine la o presiune constanta (debit constant) solutia in capul de pulverizare si surplusul de debit este redirijat inapoi in rezervor realizand astfel si o amestecare continua a solutiei. In capatul tubului de pulverizare palnia poate sa iasa mai mult sau mai putin din tub, modificand forma dispersiei solutiei si distanta pe pulverizare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura